„ЧАКЪРОВ ИНЖЕНЕРИНГ”

„ЧАКЪРОВ ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД е регистрирана през октомври 2013г. в гр. Хасково с предмет на дейност в сферата на геодезическите услуги – кадастър, устройствено планиране и инвестиционно проектиране.

Ние сме малка, но бързоразвиваща се фирма, съобразяваща се както с последните изменения на нормативните уредби, така и с последните технологични новости, касаещи нашата работа.

Фирмата притежава свидетелство за правоспособност за извършване на дейности по кадастъра. Регистрирана е като проектантско бюро в Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране и притежава удостоверение за администратор на лични данни издадено от комисията за защита на личните данни.

Разполагаме с професионална геодезическа апаратура, модерна компютърна техника и софтуер, необходим за изпълнение на поставените ни задачи, както и нужните ни застраховки в случай, че нещо се обърка .

Защо Нас?

А защо не? Ние смятаме, че най-важното нещо за добре свършена работа е индивидуалният подход към всеки клиент. Наясно сме, че не всеки наш клиент е запознат с терминологията и естеството на нашата работа, затова се стремим да бъдем максимално изчерпателни и да отделяме на клиентите си толкова време, колкото им е нужно, защото правилната комуникация е в основата на добре свършената работа.

СВИДЕТЕЛСТВА И ЛИЦЕНЗИ

zapoved-agkk

udostoverenie

kzld